Uitvaart in de Achterhoek

Op het moment dat er in uw vrienden- of familiekring een dierbare overlijdt valt er voor u veel te verwerken. Buiten uw emoties moet u ook nadenken over de wijze waarop u uw dierbare wilt herdenken. Hiermee kan Huisman Uitvaartverzorging u begeleiden. Door onze persoonlijke benadering en vertrouwde uitstraling zorgen wij er voor dat u zich al snel op uw gemakt voelt. Met ruime jaar ervaring binnen de uitvaartbranche in de Achterhoek kunnen wij u zeer goed ondersteunen in deze moeilijke periode.

Kortom wanneer u op zoek bent naar de uitvaart die bij u en uw dierbare past, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn gevestigd in Loo en Didam.

Haagen Uitvaartverzorging staat voor professioneel, discreet en prettig in de omgang. Wij hanteren een onafhankelijke en objectieve blik om ervoor te zorgen dat uw wensen bij ons ook daadwerkelijk voorop staan. Deze pagina is bedoeld om u meer informatie te geven over het regelen van een uitvaart in de Achterhoek. Daarbij moet u denken aan:

Bel bij overlijden: 0316-285911


Wat regelen bij een uitvaart?

Bij een uitvaart komt er het een en ander om de hoek kijken. In eerste instantie dient u het overlijden te melden. Dit kunt u 24 uur per dag, 7 dagen in de week, doen via 0316-285911.

Vervolgstappen zijn onder andere:
  • Familie en vrienden inlichten;
  • Huisarts informeren;
  • Adressenlijst opstellen;
  • Bloemen voor de uitvaart regelen;
  • Eventuele kist, urn en/of grafsteen uitzoeken;
  • Rouwdrukwerk opstellen;
  • Etc.

Er is dus genoeg te regelen voor de uitvaart van uw dierbare. Hiervoor is Huisman Uitvaartverzorging de geschikte onderneming om in uw regio de uitvaart te verzorgen. U kunt ons  voor meer informatie altijd mailen via info@huismanuitvaart.nl of lees meer checklist onze website.