Montferland

Uitvaartverzorging in Montferland (waaronder Didam, ’s-Heerenberg, Kilder, Zeddam)

De gemeente Montferland is op 1 januari 2005 ontstaan door een gemeentelijke herindeling uit de opgeheven gemeenten Bergh en Didam. Het gemeentebestuur is gevestigd in Didam. Montferland heeft een oppervlakte van ca. 110 km² en bestaat uit 14 kernen en een aantal buurtschappen. De kernen zijn Azewijn, Beek, Braamt, Didam, 's-Heerenberg, Kilder, Lengel, Loerbeek, Loil, Nieuw-Dijk, Stokkum, Vethuizen, Wijnbergen en Zeddam.
 
Ook in de gemeente Montferland wordt de uitvaartverzorging door ons gedaan.
 

Opbaren

In Didam kan Huisman uitvaartverzorging opbaringen verzorgen in afscheidshuis D’n Dunsel, gelegen aan de  Raadhuisstraat.
 
In de kleine kernen zijn er ook diverse mogelijkheden tot opbaren in aula’s die verbonden zijn aan de kerk.
 

Crematoria en begraafplaatsen

In de gemeente Montferland is men voor een crematieplechtigheid over het algemeen georiënteerd op crematorium Slangenburg aan de Nutselaer te Doetinchem. In enkele gevallen zal men naar crematorium Dieren gaan.
 
In de gemeente Montferland zijn er vele begraafplaatsen. Enkele daarvan (in Didam en ’s-Heerenberg) vallen onder het beheer van de gemeente, voor het overige horen ze bij de kerk.
 
Wij begeleiden ook uitvaarten in onder meer de regio Doetinchem, Duiven, Doesburg, Hummelo, Keppel, Westervoort, Zevenaar, Didam en Arnhem.