Doetinchem

Uitvaartverzorging in Doetinchem en omgeving

Wij verzorgen uitvaarten in de regio Doetinchem. De gemeente Doetinchem bestaat uit de stad Doetinchem, de dorpen Gaanderen, Wehl en de buurtschappen Dichteren, Langerak, Wijnbergen en IJzevoorde.
 

Opbaren

Voor wat betreft het opbaren van een overledene kan er een thuisopbaring zijn. In een aantal gevallen is thuis, de kamer in een verzorgings-, verpleeghuis of ander type tehuis.  Andere plaatsen om op te baren zijn de opbaarruimtes van collega-ondernemers. Ook biedt een aantal kerken de mogelijkheid tot opbaren. Men kan hier op afspraak de overledene bezoeken, soms is er sprake van een 24-uurskamer.
 
In de gemeente Doetinchem is er gelegenheid om op te baren bij enkele collega's, gevestigd te Doetinchem, of bij het rouwcentrum in Wehl. Uiteraard kan men kiezen voor iedere gewenste plek.
 

Crematoria en begraafplaatsen

Vanuit de omgeving Doetinchem wordt veelal gebruik gemaakt van het crematorium Slangenburg gelegen aan de Nutselaer in Doetinchem.
 
In de Slangenburg is eveneens de begraafplaats gelegen. Andere begraafplaatsen zijn onder meer gelegen aan de Loolaan en de Kommendijk.
 
Er is in de Slangenburg eveneens een natuurbegraafplaats gevestigd. Op natuurbegraafplaats Slangenburg kan begraven worden in de natuur. U kunt naar eigen voorkeur een plek reserveren in een bloemenweide of tussen de bomen en varens.